Grupul financiar american Citigroup si fondul de investitii Texas Pacific si-au manifestat interesul de a participa impreuna la privatizarea Bancii Comerciale Romane (BCR), a declarat, ieri, Gabriel Zbarcea, presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS). "Reprezentantii Citigroup ar putea depune o scrisoare de intentie pentru BCR impreuna cu Texas Pacific", a afirmat Zbarcea, citat de Mediafax.

In plus, presedintele AVAS a spus ca a avut discutii si cu reprezentantii bancii franceze Credit Agricole, iar consultantii Dexia Bank pentru privatizarea CEC au confirmat posibilitatea unei oferte din partea bancii franco-belgiene si pentru BCR.

Seful AVAS mai are programata o intalnire in aceasta saptamana cu oficiali ai celei mai mari banci listate din Portugalia, Millennium BCP (Banco Commercial Portugues SA).


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.