Multe destinatii celebre ajung sa existe doar pentru turisti, fara a mai oglindi stilul de viata si cultura localnicilor, sau particularitatile locului. De cele mai multe ori insa, locurile incarcate de istorie si autenticitate se gasesc doar la cativa pasi distanta. Forbstraveler ne prezinta cele mai dezamagitoare destinatii din lume, dar si cele mai bune variante pentru a le inlocui
  • Turnul Eiffel, Paris

O companie de asigurari de viata a clasat Turnul Eiffel, in urma unui studiu, in topul celor mai dezamagitoare atractitii turistice din lume. Majoritatea turistilor aleg aceasta destinatie in luna iulie, astfel ca, de cele mai multe ori, dureaza mai mult de patru ore pentru a ajunge in varful turnului. Cu toate ca vederea este de vis, structura de fier nu mai pare atat de fascinanta de aproape.

  • Piramidele, Egipt

Atunci cand a vizitat piramidele, acum mai bine de un un secol si jumatate, Mark Twain a spus: "Nu-ti puteai auzi propria voce din cauza galagiei". Cu siguranta, lucrurile nu s-au schimbat prea mult in zilele noastre si chiar daca sunt cu adevarat impresionante, cele mai inalte constructii ale lumii pana in secolul al XIX-lea sunt dezamagitoare pentru multi turisti.

  • Turnul din Pisa, Italia

Chiar daca Turnul din Pisa nu se mai inclina atat de mult ca pe vremuri, nenumarati turisti isi fac loc cu greu prin multime pentru a face celebra fotografie in care pare ca sustin cebrul turn cu mainile.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.