Prima de casare nu va fi majorata in acest an, insa programul Rabla ar putea fi extins la persoane juridice, a declarat ministrul mediului, Nicolae Nemirschi.
"Prima de casare este unul din motoarele care trebuie sa rezolve problemele de mediu, iar obiectul meu este sa scot cat mai multe rable de pe sosele, de aceea nu ar avea rost sa cresc prima de casare", a spus Nemirschi, potrivit Wall-Street.

Ministrul a adaugat ca, in functie de rezultatele din prima etapa, care se va incheia in iunie, va cauta si alte metode, precum extinderea programului de innoire a parcului auto vechi la persoane juridice.

In prima parte a acestei luni, Nemirschi afirmase ca prima de casare pentru masinile schimbate prin programul Rabla ar putea creste in vara, daca dealerii auto nu vor putea sa-si respecte angajamentele, pe fondul crizei.

Guvernul Boc a aprobat inlocuirea in acest an a 60.000 de autovehicule, fata de 40.000 in 2008, iar prima de casare a crescut la 3.800 lei, echivalent in prezent cu aproximativ 885 euro, de la 3.000 lei anul trecut.

Prima de casare pentru Rabla nu va ajunge la 2.500 euro

Reteaua Romcar ofera pentru Ford o prima de casare dubla


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.