Maine va avea loc deschiderea oficiala a TIBCO 2005, editia de anul acesta reunind peste cinci sute de expozanti, dintre care 316, sunt firme sunt romanesti, iar 195 din strainatate.

La TIBCO 2005 sunt reprezentate 31 de state, prientre care Canada, China, Grecia, India, Indonezia, Italia, Marea Britanie, Maroc, Polonia, Romania, Thailanda, Turcia sau Ungaria, care vor beneficia de o suprafata de 30.000 de metri patrati, dintre care 22.500 in interior si 7.500 pe platformele exterioare.

In functie de tematica abordata, TIBCO este structurat pe sase sectiuni, "pentru tine si familia ta", "pentru copilul tau", "pentru casa ta", "pentru timpul tau liber", "participari internationale" si "targul Bucurestilor".

La sectiunea "pentru tine si familia ta", puteti gasi confectii, textile, si articole din piele, cadouri si artizanat, cosmetice si parfumuri, bijuterii, produse alimentare si bauturi, sau produse naturiste si terapii neconventionale.

In cadrul esctiunii "pentru copilul tau" gasiti jocuri si jucarii, articole pentru nou-nascuti si viitoare mame si pentru scolari, alimentatie specifica si hobby-uri.

La sectiunea "pentru casa ta" puteti cumpara produse electronice si electrocasnice, produse din mase plastice si articole de menaj , decoratiuni interioare si exterioare, produse chimice si articole pentru curatenie si igiena, articole si obiecte promotionale, birotica, in timp ce in cadrul sectiunii "pentru timpul tau liber" puteti sa admirati produse destinate, sportului, turismului, pescuitului si vanatoarii sau produse de sunet, lumina si muzica.

Concomitent cu TIBCO se vor desfasura si expozitiile ROMURB si FLOWERS TRADE SHOW, expozitii ce se adreseaza primariilor, utilizatorilor de servicii urbane si mobilier stradal, specialistilor din administratiile publice sau private, cat si publicului larg.

Organizarea acestor manifestari vizeaza modernizarea si infrumusetarea oraselor, a spatiilor publice, parcurilor si gradinilor, scopul final reprezentandu-l cresterea nivelului de trai al cetatenilor, la aceste manifestari, participand 50 de expozanti din opt tari, inclusiv din Romania.


Despre autor:

Banii Nostri

Sursa: Banii Nostri


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.