Retailerul de mobila si decoratiuni Mobexpert a deschis primul sau magazin de tip outlet in incinta centrului comercial Fashion House din Bucuresti, in urma unei investitii de 300.000 euro, a informat compania.

Mobexpert Outlet va comercializa, pentru inceput, colectiile de decoratiuni din sezonul precedent, la preturi reduse cu 30% pana la 70%. Oferta magazinului include covoare, tesaturi, lenjerie, lampi, tacamuri, produse din ceramica si sticlarie, tablouri si rame.

"Intr-o prima faza, Mobexpert Outlet propune colectia de decoratiuni din sezonul anterior. Intr-o faza urmatoare, avem in vedere si includerea de produse din zona de mobilier pentru casa si birou. (...) Astfel, noi vom putea gestiona mai bine stocarea produselor si vom fluidiza fluxul de schimbare a colectiilor", a declarat directorul de retail Mobexpert, Bogdan Staicu.

Mobexpert Outlet are o suprafata totala de 275 de metri patrati. Dimensiunea magazinului outlet e mult mai redusa fata de cele din retea, deschiderea acestuia presupunand o investitie de 300.000 euro, din care 100.000 euro pentru amenajare si aproximativ 200.000 euro pentru produse. Magazinul este deschis sapte zile pe saptamana, are sase angajati si functioneaza dupa principiul cash and carry.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.