Cei mai mari producatori de parfum din lume lanseaza acum pe piata peste trei sute de noi sortimente pe an, mai mult decat numarul parfumurilor lansate in perioada 1970-1980, intampinand astfel apetitul imens al cumparatorilor pentru noutate, dupa cum ne informeaza Herald Tribune.
Piata parfumurilor de lux

Pe baza vanzarilor de anul trecut, ale celor mai mari tari producatoare de parfumuri din lume, Statele Unite ale Americii si Franta, valoarea acestei piete se ridica la aproape opt miliarde euro, doar la categoria prestige, conform lui Karen Grant, analist al industriei de frumusete la NPD Group, companie de cercetare a pietei, cu sediul in New York.

In cadrul categoriei Prestige, parfumurile personalizate reprezinta “un segment restrans dar extrem de dinamic, a carui crestere de doua cifre depaseste cresterea totala a industriei parfumurilor”, adauga Karen Grant.

Citeste mai multe despre parfumurile personalizate, aici.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.