Pentru a-i usura cautarea Mosului, intr-o atmosfera magica de iarna este imaginat un taram al jocurilor, jucariilor si papusilor, cu care-si va umple sacul.

Decoratiuni inspirate din ilustratiile povestilor lui Andersen, globuri de sticla pictate manual, clopotei si stelute de ceramica dau tonul sarbatorilor.

Cadouri unicat - creatii ale artistilor plastici abunda in culori si forme inedite, podoabe, artizantat si impletituri handmade sunt potrivite pentru un dar chic, cu personalitate. Cafeaua si ceaiul intr-o bogatie de arome imbie la tihna si relaxare, delicatesele dulci insiropeaza starea de spirit iar vinurile bune induc buna dispozitie la moment de sarbatoare.

Tot in spiritul crestin al Craciunului, campania “Fii bun si-n noaptea de ajun!”, sprijinita la aceasta editie de fundatia RTC, invita la un gest de binefacere concretizat in donatii de jocuri, jucarii, carti, hainute sau orice altceva care poate bucura sufletul copiilor institutionalizati in Centrul de Plasament nr. 6 din comuna Voluntari si Casa de Copii Impotriva Intunericului din comuna Domnesti.