Cele trei tari au fost alese dintr-un top cu sapte posibile destinatii pentru forta de munca, ce a mai inclus, in afara celor mentionate mai sus: Australia, Germania, Italia si Spania.

"In ultima perioada auzim tot mai des ca locurile de munca in strainatate nu mai au cautare. Preocupati de situatia reala de pe piata, ni s-a parut util sa realizam o ancheta pentru a afla care este interesul femeilor pentru aceste joburi si care sunt statele pe care ele le considera mai atractive", a declarat Laura Chilom, HR Consultant eJobs.

Tarile in care romancele si-ar dori cel mai mult sa lucreze sunt si cele pentru care exista o oferta mai mare de locuri de munca. Potrivit datelor detinute de eJobs, Anglia se numara printre statele pentru care sunt publicate cele mai multe joburi, fiind urmata de Italia, Cehia, Spania, Grecia, Ungaria, Polonia, Canada si Belgia.

"Locurile de munca in strainatate prezinta interes in randul romanilor, bucurandu-se de un numar de aplicatii ce depaseste oferta angajatorilor. Spre exemplu, pentru o singura pozitie numarul de aplicatii inregistrate poate varia chiar intre 70 si 300-400", a adaugat reprezentanta eJobs.

Pentru a afla mai multe despre joburile care ti s-ar potrivi cel mai bine, click aici.