Erika Elenz Josian a fost diagnosticata cu leucemie acuta limfoblastica pe 31.10.2008 de Institul Clinic Fundeni. In august 2008, medulograma ei arata normal, cel putin asa sustin medicii care i-au facut analizele. La repetarea analizelor, doua luni mai tarziu, s-a descoperit ca are peste 90% celule blastice cu aspect morfologic limfoblas. Singura sansa de supravietuire este un tratament in strainatate, in valoare de 200 000 EU pe care parintii nu si-l permit.

Cei mai cunoscuti artisti romani, Dan Perjovschi, Alexandru Radvan, Sorin Tara, Sorin Ilfoveanu, Roman Tolici, Emil Moldovan, Andrian Iurco, Lea Razovschi si multi altii au donat lucrari asociatiei Art+Achitecture Today in speranta ca suma adunata din vazarea lucrarilor lor va acoperi o mare parte din tratamentul Erikai. Artistii contemporani romani, precum si unii colectionari de arta s-au solidarizat campaniei initiata de asociatia Art + Architecture Today – “Desenam pentru Erika” si incearca sa-i dea acestui copil sansa la viata.

Citeste si:

Cumparand lucrarile de arta licitate, sau pur si simplu, facand cunoscut acest mesaj, putem salva un copil. Va asteptam joi, 27 noiembrie 2008, ora 17 la Anaid Art Gallery.