Grupul de companii GFS Romania, care detine o retea de supermarketuri si un lant de magazine de proximitate, a inaugurat, joi, in centrul Bucurestiului, primul sau hypermarket, reprezentand o investitie de 12 milioane de euro. In plus, hypermarketul are un culoar de legatura cu parcarea supraterana a centrului comercial Unirea. "Dorinta noastra a fost sa venim cu ceva nou si diferit. Consumatorii bucuresteni sunt din ce in ce mai exigenti, de aceea am gandit acest proiect", a declarat presedintele grupului GFS, Razvan Petrovici.

Tot ieri, in Bucuresti, compania Altex si-a deschis, al treilea magazin, Altex Megastore, situat in complexul Bucur Obor. "Aceasta zona era una din putinele ramase neacoperite de catre Altex. Magazinul este al 14-lea din reteaua Megastore, care va depasi la finele anului 30 de unitati. Compania va investi peste 15 milioane de euro in extinderea retelei de magazine, suma incluzand si viitoarele locatii Media Galaxy", a afirmat Dan Ostahie, presedintele Altex.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.