Directorul general al firmei APASCO SA din Maneciu, Sterian Marian, a fost audiat de catre procurorii Sectiei a II-a din cadrul Parchetului National Anticoruptie, in legatura cu anumite contracte de constructii hidrotehnice incheiate in anii trecuti.
Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor a trimis PNA o sesizare care, potrivit unor surse ministeriale, vizeaza contractele atribuite in perioada 2000-2004 de MMGA, prin Administratia Nationala "Apele Romane", unui numar de patru firme - una de proiectare si alte trei de executie - specializate in lucrari de gospodarire a apelor. In sesizarea MMGA se face referire la Aquaproiect, APASCO SA din Maneciu, Repcon SA din Oradea si SOCOT SA Targu Mures, sustin surse judiciare.

In legatura cu sesizarea respectiva, procurorii Sectiei a II-a le-au audiat, in zilele precedente, pe Liliana Dragan, managerul Aquaproiect si pe Leontina Ilie, presedintele Consiliului de Administratie al firmei, in legatura cu atribuirea a 133 de contracte de constructii hidrologice firmei Apa Proiect. De asemenea, a fost audiat directorul general al firmei Repcon SA Oradea, Mircea Nistreanu.
Procurorii anticoruptie vor audia toate persoanele implicate in contractele de constructii hidrologice.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.