Actionarul Rapidului, George Copos, a declarat, vineri, agentiei NewsIn, ca nu vrea sa mai vorbeasca de fotbal, iar de conducerea gruparii giulestene se va ocupa exclusiv Fathi Taher, principalul actionar al clubului din Giulesti

Actionarul Rapidului, George Copos, a declarat, vineri, agentiei NewsIn, ca nu vrea sa mai vorbeasca de fotbal, iar de conducerea gruparii giulestene se va ocupa exclusiv Fathi Taher, principalul actionar al clubului din Giulesti.

"Nu vreau sa mai comentez nimic despre fotbal. Nu ma mai implic deloc la Rapid. Orchestra trebuie sa aiba un singur dirijor, m-am retras de la Rapid, il las pe Taher", a spus Copos.

Omul de afaceri a explicat si motivul pentru care nu a fost la meciul din Cupa Romaniei cu Petrolul. "Nu sunt in Bucuresti si de aceea nu am venit. Sunt in Tirol, intr-o zona minunata", a conchis acesta.

Rapid s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce a dispus joi, scor 3-2, dupa prelungiri, de divizionara secunda Petrolul Ploiesti, aceasta fiind prima victorie a giulestenilor de la 29 august.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.