Chiar daca studiile releva ca piata produselor si serviciilor de lux din Romania este afectata de criza financiara, cei mai importanti jucatori consultati de Wall-Street nu isi vad afacerile influentate, fiind chiar increzatori in ceea ce priveste dinamica veniturilor in viitorul apropiat.
Criza financiara nu a afectat inca afacerile hotelurilor de lux din Romania, Sylvia Petre, CEO Carol Parc Hotel, declarand chiar ca solicitarile s-au inmultit in randul clientilor VIP, in contradictie cu studiile recente.

“Aveam oaspeti care, de fapt, nu-si permiteau sa stea la hotelul nostru, dar o faceau din cauza lipsei camerelor de hotel din Bucuresti. Acesti musafiri nu mai apar, iar acest lucru nu are legatura cu declinul pietei financiare ci, pur si simplu, cu faptul ca in Capitala s-a marit considerabil oferta hotelurilor de patru-cinci stele”, declara Sylvia Petre.

Carol Parc Hotel, situat in zona parcului Carol pe cel mai inalt punct natural din Bucuresti (Dealul Filaret), este mai mult decat o unitate de cazare de cinci stele. Aflat intr-o cladire istorica construita de un celebru arhitect al secolului al XIX-lea in stil neo-clasic cu influente brancovenesti, hotelul se distinge de celelalte locatii de cinci stele din Capitala prin introducerea unui nou standard al luxului intr-un hotel romanesc de tip boutique

Proprietara hotelului este de parere ca, in viitor, cererea serviciilor hoteliere de lux va creste si va fi constituita tot mai mult din turistii care aleg sa-si petreaca vacanta in Romania, pe langa diplomati, oameni de afaceri sau celebritati.

“Pe viitor vom vedea o crestere a clientilor VIP care isi doresc un loc mai retras si intim, nu un hotel de lux, ce face parte dintr-un mare lant hotelier", crede Sylvia Petre.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.