Reclamele in Romania, ca in orice alta tara a lumii, isi fac efectul, chiar daca de cele mai multe ori nu ne dam seama.
Astfel, firmele romanesti traiesc din publicitate, dar si din PR, cand prima categorie da gres. In urma cu doua saptamani, Antena3.ro a abordat pe larg subiectul laptelui din China contaminat cu melamina, prezentand zilnic produsele retrase de pe pietele internationale. Cum au fost date asigurari ca Romania nu importa produse alimentare din China, site-ul nostru a prezentat si dezmintirile companiilor direct implicate.

Internetul are insa o putere aparte, iar pe principiul "telefonul fara fir" o stire publicata pe 29 septembrie de Antena3.ro a fost denaturata. Astfel, informatia referitoare la ciocolata Cadbury din China care are melamina a ajuns sa fie transmisa, in special pe Yahoo Messenger, sub forma "produsele Cadbury Romania contin melamina". Este vorba despre produsele ROM, Magura, Laura, Kandia, Silvana si Sugus.


Despre autor:

Antena 3

Sursa: Antena 3


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.