George W Bush ar trebui demis deoarece a condus SUA in razboiul cu Irak bazandu-se pe minciuni, a declarat miliardarul Donald Trump intr-un interviu televizat.

"Ne-a mintit. Ne-a adus in razboi cu minciuni", a declarat ieri mogulul Donald Trump, intr-o emisiune CNBC.

Trump, un replublican convins, s-a aratat surprins pentru faptul ca democratii nu au demarat procedurile pentru destituirea presedintelui Statelor Unite ale Americii (SUA) inca din 2006, cand au obtinut majoritatea in Congres.

"Am fost surprins ca nu a facut mai mult in ceea ce-l priveste pe Bush si urmarirea lui", a spus mogulul despre Nancy Pelosi, Presedintele Casei Reprezentantilor din Statele Unite ale Americii. "Parea ca ea chiar cauta sa-l prinda cu mata-n sac pe Bush si sa-l demita, lucru care, dupa mine ar fi fost minunat", a adaugat Trump.

Acesta a comparat "aruncarea" SUA in razboi cu scandalul Monica Lewinsky, in care a fost implicat predecesorul lui Bush, Bill Clinton, in 1999, razboiul fiind o "ofensa mult mai mare" pentru americani, dupa parerea miliardarului.

"Uitati cate probleme a avut Bill Clinton pentru un lucru fara importanta. Au incercat sa il destituie, ceea ce a fost ridicol", a explicat Trump.

"Iar Bush ne-a implicat in acest razboi oribil cu minciuni, pretinzand ca acolo exista arme de distrugere in masa si multe alte lucruri care s-au dovedit false", a subliniat el.

Vorbind despre cursa pentru Casa Alba, miliardarul a declarat ca il sustine pe John McCain, fiind convins ca il va devansa pe Obama la alegerile din 4 noiembrie.

"Este un tip foarte destept, este un tip dur", l-a descris Trump pe McCain, pe care il vede in postura unui presedinte foarte bun.

Dupa ce a mostenit un imperiu imobiliar caruia i-a adaugat o linie aeriana, cazino, hoteluri, etc. Trump a devenit un adevarat brand. Celebra emisiune "Ucenicul" ("The Apprentice"), ca si concursul de frumusete Miss Univers ii apartin tot miliardarului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.