Leul s-a apreciat cu aproape sase bani, pana in apropiere de 3,85 lei/euro, dupa o depreciere masiva inainte de deschiderea sedintei pe fondul prabusirii marilor burse, in ton cu evolutia monedelor regionale, insa fluctueaza pe un interval destul de larg, pe fondul panicii din piata, spun dealerii.
"Fluctuatiile mari vin pe fondul panicii din piata. Toata lumea este speriata, iar stirile din ultima perioada, unele nefondate, au panicat oamenii", a declarat, pentru NewsIn, dealerul Bancii Bancii Comerciale Carpatica (BCC) Florin Constantinescu.

Leul a deschis sedinta la cotatii de aproape 3,91 lei/euro, dupa care a castigat aproape sase bani, ajungand la aproximativ 3,85 lei/euro. Dupa o usoara stagnare, moneda nationala a intrat pe o usoara tendinta de depreciere, iar la ora 10:45, bancile cumparau un euro cu 3,8190 lei/euro si il vindeau cu 3,8590 lei/euro.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.