Tribunalul Brasov a dat castig de cauza companiei Rafo la contestatia formulata de Glencore Energy impotriva masurii administratorului judiciar de neinscriere a creantei sale in tabelul obligatiilor debitoarei, au declarat, avocatul asociat Bostina si Asociatii, Bogdan Paraschiv, citat de NewsIn.

Glencore Energy a actionat in judecata Rafo SA, societate aflata in administrarea judiciara a Sierra Quadrant, solicitand inscrierea la masa creditorilor cu o creanta de 75.049.725, 47 dolari, creanta care conform Glencore reprezenta contravaloarea unei cantitati de 123.530,158 tone metrice de titei.

Administratorul judiciar al Rafo a refuzat inscrierea creantei in tabelul obligatiilor debitoarei, apreciind ca aceasta nu are caracter cert, lichid si exigibil. Glencore Energy a formulat contestatie impotriva acestei masuri a administratorului judiciar.

In 2 octombrie 2008, Tribunalul Brasov a respins cererea formulata de Glencore dand castig de cauza lui Rafo. Hotararea este definitiva si poate fi atacata cu recurs.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.