Primaria Capitalei va plati pentru lucrarile de modernizare a pasajului Universitatii peste patru milioane de euro (circa 15,1 milioane de lei), conform datelor publicate pe site-ul guvernamental de licitatii, la aproape un an de la desfasurarea licitatiilor.
Pentru proiectarea si executia lucrarilor, municipalitatea va plati 14.995.909 lei consortiului alcatuit din firmele S.C. Delta ACM 93 si S.C Metroul, consortiu care nu a avut niciun contracandidat la licitatie. Firma Cilas C.F a castigat, tot fara concurenta, licitatia pentru consultanta si asistenta tehnica la lucrarile din pasaj, pentru care va primi suma de 92.879 lei.

Licitatia pentru consultanta a avut loc pe 25 octombrie 2007, iar cea pentru lucrari in 28 noiembrie 2007. Conform legii, beneficiarul lucrarilor, Administratia Strazilor, trebuia sa publice rezultatele licitatiilor in termen 30 de zile de la incheierea lor. Informatiile au fost publicate de-abia joi, 2 octombrie, la trei luni dupa ce conducerea Administratiei Strazilor, institutie subordonata municipalitatii, a fost schimbata de primarul general. Legea nu prevede, insa, sanctiuni clare pentru cei care intarzie publicarea licitatiilor.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.