Grupul AAA AUTO vrea sa vanda 49% din filiala din Romania, care cauzeaza pierderi, unei companii locale de automobile, potrivit magazin.ceskenoviny.cz

AAA Auto Romania vrea sa vanda 49% actiuni unei societati auto locale Conducerea companiei considera ca in acest mod va putea avea la vanzare masini cu origine garantata. "Lipsa de astfel de vehicule a fost o problema majora cu care s-a confruntat societatea in Romania", au precizat reprezentantii AAA AUTO.

Ca urmare a pierderilor din Romania, compania si-a prezentat un plan de redresare. O decizie finala cu privire la strategia viitoare pentru AAA Auto Romania va fi luata pana in iunie anul viitor.

In prima jumatate a a anului, vanzarile companiei in Romania au scazut cu 34% la 840 de masini. AAA Auto Romania a contribuit cu circa 2% la vanzarile grupului in primul semestru al anului.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.