Cel mai mare producator de celulare din lume, Nokia, va lansa primul telefon touch-screen la un eveniment media ce va avea loc in aceasta saptamana la Londra, conform declaratiilor a doua surse din industrie, scrie presa internationala

Producatori de celulare precum LG Electronics, Apple si Samsung Electronics au oferit numeroase telefoane touch-screen in ultimii doi ani.

Ambele surse au declarat ca Nokia a programat sa lanseze telefonul, sub numle “Tube”, pe data de 2 octombrie. Purtatorul de cuvant Nokia a refuzat sa comenteze.

“Telefonul este extrem de important. Am asteptat ca liderul pietei sa raspunda telefonului iPhone dupa un an si jumatate. Este foarte multa presiune concentrata asupra Nokia”, a declarat Carolina Milanesi, analist al companiei Gartner.

In luna iulie Nokia anunta ca vrea sa introduca primul telefon touch-screen in acest an si ca ar vrea sa il vanda mult mai ieftin decat modelele de touch-screen ale rivalilor cu scopul de a avea un volum mare pe piata.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.