Patronul Stelei l-a instalat pe fostul redactor-sef adjunct de la ,"Romania libera" in fruntea postului pe care vrea sa il lanseze. Pentru inceput, cei doi se contrazic pe numele viitorului canal. Becali TV, spune miliardarul. Probabil ca nu, afirma Savin
Patronul Stelei, Gigi Becali, si-a gasit director pentru televiziunea pe care incearca sa o lanseze, sub numele sau, de cateva luni bune. Pe Nicoleta Savin, fostul redactor-sef adjunct al cotidianului ,"Romania libera". "A venit la mine cu un proiect de ziar, mi-a spus ca mai are cinci-sase oameni, dar eu i-am raspuns ca nu ma intereseaza presa scrisa. Sunt tone de ziare. I-am spus ca, daca vrea, sa-mi faca televiziunea. Mie mi-a placut intotdeauna de ea", a declarat pentru Cotidianul, liderul PNG-CD.

Miliardarul din Pipera are ambitii mari pentru postul sau. "Vreau sa fie mai tare decat PRO TV, iar pentru asta e nevoie de timp. De aceea nici nu ma grabesc cu lansarea sa. Veti vedea, se va numi Becali TV", spune acesta, chiar daca CNA i-a refuzat de mai multe ori licenta, tocmai din cauza denumirii canalului. Becali a precizat ca a bagat deja cateva milioane de euro in sediul din Pipera.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.