MarketOnline, unul din jucatorii importanti de pe piata comertului online din Romania, estimeaza ca va comercializa pana la sfarsitul acestui an peste 1.000 de terminale iPhone 3G si estimeaza afaceri de 9 milioane de euro pentru cel de-al doilea semestru

Compania estimeaza ca va comercializa anul acesta aproximativ 3.000 de smartphone-uri, iar modelul lansat de Apple va detine o cota de 30%.

“Ponderea iPhone va fi de 30%, insa exista si alte modele cu vanzari spectaculoase precum Samsung Omnia sau HTC Touch Pro”, a mai declarat Frunzetti.

Potrivit acestuia, de la introducerea noilor telefoane in oferta comerciala au fost vandute aproximativ 300 de terminale iPhone 3G, din care 200 de 16 GB, mai putine decat in cazul modelului initial din cauza lipsei produsului la furnizori, iar pana la sfarsitul anului MarketOnline spera sa incaseze 3 milioane de RON din vanzarea terminalului Apple.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.