Dupa un stagiu la cea mai renumita ceasornicarie din Elvetia, Mihai Ceciu s-a intors in Romania, punand bazele singurului laborator de orologerie din tara, Antic Horologivm, urmat de deschiderea unui magazin cu ceasuri de lux pre-owned. Magazinul a necesitat o investitie de peste 100.000 de euro, potrivit acestuia.

"Investitia totala depaseste 100.000 de euro. Restaurarea cladirii s-a facut cu aproximativ 40.000 de euro, iar investitia in sistemul de securitate, lumini si amenajare a dublat cel putin aceasta suma", a declarat Mihai Ceciu, director general si fondator Antic Horologivm.

Cotat printre primii zece ceasornicari din lume, potrivit OWME Standards, dupa renumite cursuri de specializare la scoala elvetiana Wostep Neuchatel, Mihai Ceciu a refuzat ofertele elvetienilor pentru a se dedica pasiunii pentru meseria de ceasornicar, prin infiintarea unui laborator de reparatii si restaurari de ceasuri de lux, obiectele fiind expuse apoi spre vanzare.

"Cumparam ceasuri direct de la proprietari, in regim de consignatie sau colaboram cu magazine de ceassuri din Bucuresti in sistem de buy-back. Ceasul e adus aici si vandut de noi, dupa restaurare. Aducem conceptul din tari cu traditie, ca Elvetia sau Germania", a spus Ceciu.

Magazinul se adreseaza colectionarilor si celor care vor sa fie in pas cu moda (trend-victims).


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.