Trustul de presa Intact isi propune sa atinga pozitia de leader pe piata media din Romania in urmatorii doi ani, in urma contractului de consultanta semnat la inceputul lunii septembrie cu firma Ocean Strategy, specializata in piata internationala de media, potrivit declaratiilor lui Klaus Werner, team executive al companiei.

"Ne propunem ca, pana la finele contractului incheiat cu Intact-care are o durata de doi ani-sa obtinem pentru acest trust o crestere substantiala pe toate segmentele – televiziune, print, radio si online. De asemenea, ne concentram asupra cresterii principalului post de televiziune Antena 1, fara a neglija desigur si celelalte canale", a declarat Klaus Werner.

Planurile companiei de consultanta vizeaza trei nivele – realizarea unor sinergii in interiorul companiei, identificarea oportunitatilor de pe piata, respectiv lansarea de noi produse, si gasirea unor parteneri cu care Intact sa se poata asocia.

Klaus Werner a mai explicat ca un alt obiectiv al contractului vizeaza atingerea unei valori de piata de 1,5 miliarde de euro pentru trustul Intact.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.