Biroul Federal de Investigatii (FBI) a lansat o ancheta ce vizeaza activitatile din cadrul Fannie Mae, Freddie Mac, Lehman Brothers si AIG precum si conducerea acestora, din cauza unor suspiciuni ce privesc fraude cu credite ipotecare, surse apropiate situatiei au declarat pentru CNN.

Fraudele comise prin intermediul creditelor ipotecare se refera la o gama larga de actiuni prin care se omit sau se prezinta in mod eronat datele necesare in vederea obtinerii unui credit imobiliar.

Purtatorul de cuvant al FBI-ului, Richard Kelko, nu a dorit sa comenteze aceasta informatie, insa a precizat ca 26 de firme fac obiectul unei investigatii ce priveste fraude prin credite ipotecare.

“FBI-ul are in derulare 26 de investigatii ce privesc fraude la nivel de corporatii”, a spus Kelko. Directorul FBI, Robert Mueller, a declarat anterior ca mai multe corporatii fac obiectul unei anchete ce priveste acest tip de fraude.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.