Inchiderea pentru lucrari de restaurare a aeroportului Baneasa in perioda 29 septembrie-12 octombrie si transferarea zborurilor pe Aeroportul Otopeni atrage reactii diferite din partea operatorilor cu tarife scazute: unii aleg sa efectueze toate zborurile programate pentru acea perioada in timp ce altii reduc drastic numarul zborurilor
  • Compania aeriana Blue Air transfera toate zborurile din 29 septembrie si pana in 12 octombrie pe Aeroportul Otopeni. Programul zborurilor nu va fi afectat de aceasta modificare iar formalitatile de imbarcare raman neschimbate. Incepand cu data de 13 octombrie, Blue Air va reincepe operarea de pe Aeroportul International Baneasa – Aurel Vlaicu.

  • Operatorul italian MyAir, va transfera, in perioada 29 septembrie-12 octombrie, doar 50% din cursele de pe Aeroportul Baneasa pe Otopeni. Mai multe detalii gasiti aici.

  • Reprezentantii WizzAir au declarat ca vor opera, pe perioada cat Aeroportul Baneasa va fi inchis pentru lucrari, cu 260 de curse (plecari si sosiri), ceea ce inseamna ca nu va reduce numarul de zboruri. Mai multe detalii gasiti aici.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.