In plina criza financiara, Ovidiu Fer, analistul roman de la Wood&Company, vorbeste despre efectele turbulentelor, despre cum se vede bursa romaneasca din Cehia si despre lucrurile ce ar putea sa dea pietei un imbold, intr-un interviu acordat pentru Wall-Street.

Falimentul Lehman Brother, salvarea AIG si vanzarea Merrill Lynch sunt doar cateva din cele mai recente victime ale efectelor crizei subprime izbucnita in toamna anului trecut.

Saptamana trecuta a socat investitorii si specialistii din intreaga lume. Efectele au fost vizibile pe toate pietele, in special in cele emergente.

Ovidiu Fer a declarat ca este foarte greu de anticipat daca va mai da faliment vreun gigant financiar, dar spune ca nu este acesta varful crizei.

"Produsele derivative de la care se trage totul sunt mult prea raspandite si e doar un lant care nu s-a sfarsit cu falimentul Lehman Brothers sau AIG", a explicat analistul.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.