Postul de televiziune Pro TV a castigat premiul Emmy la categoria "News", distinctie oferita pentru cele trei reportaje realizate in cadrul campaniei "Tu stii ce mai face copilul tau?".

600 de jurati din peste 35 de tari au analizat 800 de materiale jurnalistice din intreaga lume, premiul fiind oferit in final echipei formate din Paula Herlo, Cosmin Stan, cameramanul Sergiu Matei, Marius Ivan, Eduard Tarna si producatorul Alex Livadariu.

La categoria "News" au mai participat televiziuni precum Al Jazeera din Qatar, ITV News din Marea Britanie si TV Globo din Brazilia.

"Cand i-am cunoscut pe acesti copii, a caror poveste a ajuns acum in atentia membrilor Academiei si a tuturor televiziunilor de elita din lume, m-am gandit doar ca aceste drame ii vor emotiona pe telespectatorii Pro TV si autoritatile din Romania. Faptul ca reportajele echipei Stirilor PRO TV au convins cei mai buni profesionisti din industria televiziunii mondiale, imi da speranta ca cineva se va uita mai de aproape la problemele reale ale celor 80.000 de copii din Romania, care sunt intr-o situatie similara cu copiii din cele trei reportaje care au fost premiate", spune Paula Herlo.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.