Intrucat Aeroportul International Aurel Vlaicu (Bucuresti-Baneasa) va fi inchis pentru efectuarea unor lucrari de intretinere, in intervalul 29 septembrie-12 octombrie, toate cursele companiei Blue Air vor avea ca si punct de plecare cat si de sosire Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni).

Astfel toti pasagerii Blue Air care vor calatori in perioada 29 septembrie, ora 24:00 si 12 octombrie, ora 24:00, trebuie sa se prezinte pentru formalitatile de imbarcare pe Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni), a anuntat operatorul aerian.

Programul zborurilor nu va fi afectat de aceasta modificare iar formalitatile de imbarcare raman neschimbate. Va reamintim ca ghiseele de check-in Blue Air se deschid cu 2 ore inainte de zbor si se inchid cu 40 de minute inainte de ora decolarii. Din ratiuni de siguranta si operationale, nu se vor prelua pasageri pentru imbarcare dupa inchiderea ghiseelor de check-in.

Incepand cu data de 13 octombrie, Blue Air va reincepe operarea de pe Aeroportul International Baneasa - Aurel Vlaicu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.