Licitatia organizata de Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) pentru modernizarea grupurilor sanitare porneste de la 88.820 lei (circa 24.500 euro) fara TVA. Potrivit anuntului publicat, luni, pe sistemul electronic de achizitii publice, licitatia va fi organizata pe 23 octombrie, informeaza NewsIn

ANAF vrea sa contracteze lucrari de reparare a grupurilor sanitare de la sediile institutiei din strada Apolodor, sector 5, si din strada Poienaru Bordea, sector 4, precum si pentru inlocuirea instalatiilor si a obiectelor tehnico-sanitare, a becurilor si a instalatiilor electrice.

Criteriul principal pentru atribuirea contractului este pretul cel mai scazut. Data limita de depunere a ofertelor de participare a licitatiei este 22 octombrie.

Garantia pentru participare este de 1.800 lei, iar cea de buna executie este de 7,5% din totalul contractului fara taxa pe valoarea adaugata (TVA).

Contractul intra sub incidenta legislatiei de achizitii publice si va fi achitat cu bani de la buget.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.