Germanos Telecom Romania, cel mai mare retailer GSM de pe piata romaneasca detinut de OTE, va mai inaugura pana la sfarsitul acestui an inca 30 de magazine printr-o investitie de aproximativ 1,8 milioane de euro, insa de anul viitor retailer-ul incetineste expansiunea

Compania a inaugurat de la inceputul acestui an 40 de magazine dintre care 21 in sistem de franciza, iar anual Germanos realocheaza 10% din punctele de vanzare pentru a creste rentabilitatea afacerilor.

"Pana la finele lui 2008 vom mai deschide inca 30 de magazine, investitia medie pentru o unitate fiind cuprinsa intre 50.000-60.000 euro. Azi am inaugurat cel de-al 240-lea magazin al retelei noastre si cel de-al 40-lea deschis in acest an”, a declarat Aris Karoussos (foto), retail general manager Germanos Telecom Romania.

Potrivit acestuia, expansiunea retelei va continua si anul viitor, cand numarul de magazine inaugurate va reprezenta doar 15-20% din numarul celor deschise in 2008, ca urmare a ratei mari de penetrare a telefoniei mobile.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.