Marius Persinaru, directorul general al Xerox Romania, declara ca preturile din industria de printing sunt in scadere pe segmentele de Home si Small Office, dat fiind faptul ca numarul de competitori este din ce in ce mai mare pe aceasta piata. De asemenea, preturile pentru echipamentele alb-negru urmeaza o curba descendenta
Persinaru este de parere ca, dupa cum evolueaza piata, in trei-patru ani, pretul unui print color va fi egal cu cel alb-negru. De asemenea,in concordanta cu evolutia pietei, Xerox Romania isi mentine si in acest an ritmul de crestere pe segmentul de imprimare de pe piata locala, datorita potentialului foarte ridicat pe care il prezinta mediul economic.

’’Cum raportul calitate-pret, precum si costurile de administrare scad dramatic de la un an la altul, in conditiile in care piata locala este departe de a fi saturata, exista foarte mult potential pentru segmentele de multifunctionale medii si mari (inca domina cele alb-negru, dar rata lor de crestere este din ce in ce mai mica), ca si pentru echipamentele de imprimare color mici si medii (care inregistreaza rate de crestere foarte mari de la un an la altul)’’, mentioneaza Persinaru (foto).


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.