Daca nu te-ai gandit pana acum la materialele din care sunt facute hainele tale si le-ai ales exclusiv din punct de vedere al design-ului sau al brand-ului, e timpul sa o faci.

Vestimentatia eco-friendly reprezinta trend-ul care a cucerit intreaga lume, inclusiv domeniul modei. Una dintre cele mai importante industrii din lume a inceput asadar sa isi reevalueze conceptiile legate de luxul vestimentar care presupune sacrificarea animalelor si sa se lase ea insasi prada pasiunii pentru natura.

Astfel, industria modei incepe o noua era in ceea ce priveste materialele din care sunt confectionate hainele. Marii designeri adopta din ce in ce mai mult materialele naturale, biodegradabile, organice si reciclabile, care nu sunt tratate chimic si care nu sunt colorate artificial. Aceasta moda multumeste chiar si pe iubitorii de animale, dar si pe cei mai inflacarati activisti GreenPeace.

Nu va inchipuiti insa ca hainele sunt confectionate din frunze de salata sau din paie... Designerii jongleaza cu tot felul de idei traznite inca de anul trecut, realizand haine din gunoaie, conserve, pungi de plastic etc.


Despre autor:

Yuppy

Citeste articolul integral in Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.