Acer Romania, reprezentanta locala a grupului taiwanez Acer, unul dintre cei mai mari producatori de notebookuri la nivel mondial, va incheia parteneriate cu operatorii de telefonie mobila pentru vanzarea netbook-ului (laptop de dimensiuni reduse) Aspire One

Acer va incheia parteneriate cu operatorii mobili din Romania pentru Aspire One “In Vestul Europei am inceput deja vanzarea netbook-urilor prin operatorii de telefonie mobila. Saptamana trecuta, am incheiat un parteneriat cu T-Mobile Germania. Acest lucru se va intampla si in Romania, unde lucram deja la parteneriate pentru vanzarea Aspire One prin intermediul operatorilor de telefonie mobila”, a declarat Dmitry Elizarov, sales director pentru Europa de Est al Acer.

Netbook-urile vor avea o pondere de 20-40% din totalul vanzarilor de calculatoare portabile ale Acer, desi acest segment este inca la inceput.

„Netbook-ul este un produs nou care a fost lansat nu cu foarte mult timp in urma si inca nu avem un feedback, dar este clar ca produsul este foarte cerut. Potrivit unor firme de cercetare, netbook-urile vor avea o pondere cuprinsa intre 20 si 40% din totalul pietei de calculatoare portabile. Si noi estimam ca, din totalul vanzarilor de notebook Acer, 20-40% vor fi detinute de netbook-uri”, a mai declarat Elizarov.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.