Operatorii low-cost de pe aeroportul Baneasa intra in conflict cu autoritatile Directorul general al MyAir, Antonio Iervolino a declarat ca masura va fi o lovitura pentru companiile low-cost. "Noi nu vom putea suporta tarifele de pe Otopeni. Taxele de pe aeroportul Aurel Vlaicu sunt mult mai convenabile, iar clientii nostrii nu au nevoie de servicii VIP sau plasme, nu au nevoie de lux, ci de preturi bune si sa ajunga in siguranta la destinatie", a spus Iervolino, citat de NewsIn.

Mai mult, directorul MyAir considera ca aceste companii mici "au deranjat probabil companiile mari sau chiar anumite persoane". Totodata, acesta se intreaba daca nu cumva una din cauze ar fi "ca anumite persoane care isi construiesc case chiar langa pista considera ca aceasta vecinatate a devenit incomoda".
Publicitate pe acest site

Referindu-se la lucrarile de modernizare preconizate la aeroport, Iervolino considera ca "directorul aeroportului Baneasa s-a apucat sa demareze lucrarile pentru terminal, pentru ca aceasta era intr-adevar o problema".