Pe o piata estimata anul acesta la valoarea de 300-350 mil. euro, cinci dintre cei mai mari jucatori de pe piata servciilor medicale private au rulat, in prima jumatate a lui 2008, afaceri in valoare de 28,3 mil. euro
Operatorul de servicii medicale private MedLife a inregistrat in primele 6 luni ale acestui an o cifra de afaceri de 10,1 mil. euro (14,3 mil. dolari), aproape dubla fata de valoarea de 5,4 mil. euro (7,6 mil. dolari) atinsa in prima jumatate a lui 2007. “Pentru intreg anul 2008 estimam o cifra de afaceri de 21 mil. euro, ceea ce ar insemana o crestere de 70% fata de anul precedent”, a declarat, pentru Wall Street, Cristian Ciobanu, director MedLife.

In primul semestru al lui 2008, MedLife a realizat investitii in valoare de aproximativ 2,1 mil. euro (3 mil. dolari), care au fost directionate spre deschiderea laboratorului si centrului medical MedLab din Cluj-Napoca, finalizarea fazelor de proiectare si autorizare ale spitalelor teritoriale din Iasi si Brasov, finalizarea etapei de constructie a Hyperclinicii MedLife din Timisoara, precum si dotarea cu aparatura medicala a Hyperclinicilor MedLife Unirii si Grivita.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.