Principalele sindicate din cadrul companiei aeriene Alitalia au acceptat planul propus pentru salvarea de la faliment a celui mai mare operator aerian din Italia, insa pana la incheierea negocierilor cursele aeriene ar putea fi anulate din cauza lipsei de fonduri, arata Reuters.

Cele mai mari patru confederatii sindicale din Italia (CGIL, CISL, UIL si UGL) au ajuns la un acord in negocierile purtate cu guvernul italian si cu grupul de investitori care doreste sa cumpere compania Alitalia, insa este necesar ca termenii sa fie acceptati si de restul celor cinci uniuni sindicale, anunta NewsIn.

Discutiile privind reducerile salariale urmeaza sa fie reluate, finalitatea lor ramanand incerta.
Publicitate pe acest site

Autoritatile aviatiei civile au anuntat, in weekend, ca licenta firmei Alitalia ar putea fi anulata daca se confirma lipsa de fonduri a companiei pentru plata combustibilului, dupa ce furnizorii au spus ca vor livra combustibil doar atunci cand vor fi platiti in bani lichizi.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.