Producatorul italian intentioneaza sa investeasca intr-o linie de productie si va avea discutii in acest sens cu Executivul de la Bucuresti.
Concernul Fiat s-ar putea alatura francezilor de la Renault si americanilor de la Ford investind intr-o linie de ansamblare pentru modelul Fiat in tara noastra, au declarat pentru cotidianul „Business Standard“ surse din piata auto locala. Potrivit acestora, Guvernul roman va discuta in perioada imediat urmatoare cu reprezentantii Fiat pe tema interesului afisat de companie privind o posibila investitie. In acest sens, o delegatie a gigantului italian se afla deja in vizita in Romania pentru discutii, mai spun sursele „Business Standard“, care nu au dat detalii referitoare la ce ar putea produce Fiat pe plan local.

Totodata, conform surselor citate, inca nu a fost stabilita valoarea investitiei si nici nu s-a ales o posibila zona de desfasurare.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.