Grupul Louis Delhaize a reluat, dupa aproape doi ani, expansiunea retelei de hipermarketuri Cora, prin inaugurarea celui de-al patrulea magazin din tara ce va fi deschis in Pitesti, in centrul comercial Allegria Mall, potrivit unui comunicat.

Hipermarketul Cora din Pitesti este al patrulea din tara si al doilea din afara Capitalei, primul fiind deschis la Cluj in octombrie 2006. Grupul Louis Delahaize mai opereaza doua hipermarketuri in Bucuresti in zona Lujerului si Pantelimon.

Cora Pitesti va fi situat la parterul centrului comercial Allegria Mall si va avea o suprafata de aproximativ 16.000 metri patrati. In afara hipermarketului Cora, mall-ul din Pitesti va mai include magazine de electrocasnice (1.500 mp), servicii (banci, optica, farmacie, GSM, spalatorie, show-room auto etc.) si magazine de moda.

Primul etaj va fi dedicat in exclusivitate segmentului fashion, iar cel de-al doilea etaj, ce se intinde pe 18.500 metri patrati, va include un cinema cu zece sali, o sala de bowling, casino, biliard, club de sanatate, zona de joaca pentru copii, food court si o zona importanta de fashion.

Dezvoltatorul Allegria Mall este compania locala Girexim Universal, care il va finaliza in toamna anului 2009.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.