Mini Center Globe reprezinta o adevarata minune a tehnologiei, pe care abia asteptam sa o vedem pusa in practica in viitorul apropiat!

Dupa ce BMW a dezvaluit in urma cu ceva timp conceptul Mini Crossover (poze cu el gasiti in galeria foto), care a impresionat pe toata lumea, am descoperit un lucru pe care noi, iubitorii de tehnologie, pur si simplu nu avem cum sa nu-l indragim.

Conceptul Mini Crossover are pe bord ceva cu totul deosebit: Center Globe, o sfera cu proiectie laser 3D care face spectacol oricand, dar mai ales noaptea. Intreaga plansa de bord a fost regandita de catre designerii BMW pentru a avea legatura cat mai mult cu piesa centrala. Astfel, sub Center Globe exista o zona de control cu trackball si cateva butoane, de asemenea pe volan fiind amplasat un trackball cu ajutorul caruia sunt controlate functiile globului magic.

Pentru a vizualiza galeria foto click aici.


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.