La cererea Presedintiei, Directia Nationala Anticoruptie (DNA) va trebui sa cerceteze instrainarea abuziva a hotelului Astoria de langa Gara de Nord. Surse oficiale din cadrul Societatii Feroviare de Turism (SFT) ne-au declarat ca DNA a inceput audierea mai multor persoane din conducerea SFT. Ieri, instanta a anulat inca un ordin de executare silita a hotelului Astoria.
Dupa trei luni de la „tunul” anului, respectiv executarea hotelului Astoria din Capitala pentru o datorie de nici 17.000 de euro, DNA a inceput audierea conducerii SFT. Surse oficiale din cadrul SFT ne-au declarat ca directorul general al institutiei, Luminita Gliga, a fost la DNA pentru audieri. „DNA a cerut toate datele de la Ministerul Transporturilor si de la SFT privind vanzarea hotelului Astoria din Bucuresti. Pe langa directorul general al SFT, Luminita Gliga, la DNA a mai fost chemat directorul economic, Irimia Dumitru. Urmeaza sa fie audiati membrii Consiliului de Administratie al SFT, directorul tehnic Tudorescu Vasile, consilierul juridic Tudorie Mircea, fostul director economic Bordei Florentin si fostul director general adjunct Udor Cosmin Aurelian. In perioada urmatoare vom sti daca va incepe urmarirea penala in cazul Astoria”, ne-au declarat surse oficiale din cadrul SFT. Directorul SFT, Luminita Gliga, a recunoscut ca a fost saptamana trecuta la DNA. „Am fost la sediul Directiei Nationale Anticoruptiei cu toate documentele privind vanzarea hotelului Astoria. Procurorii au cerut toate documentele de la Astoria. Am dat o declaratie la sediul DNA. Urmeaza si ceilalti colegi din conducere”, ne-a spus Luminita Gliga.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.