Carrefour si grupul german Rewe, proprietarul Selgros si Penny Market, fac bani si din turism. Cea mai noua gaselnita: voiajele in parcuri de distractii

Lantul francez de magazine are in promotie vacante la Disneyland Paris, in timp ce nemtii isi duc clientii in Germania, la Europa Park.

Dupa clasicele oferte de vacanta in Paralia Katerini sau la Nisipurile de Aur, agentiile de voiaj ale lanturilor de supermarketuri au o noua gaselnita, calatoriile pentru copii in parcuri de distractii din Europa.

Daca iti faci cumparaturile la Carrefour, poate iti va face cu ochiul oferta de vacanta la Disneyland Paris. Si Dertour, agentia de voiaj a grupului Rewe (proprietarul magazinelor Selgros, Billa si Penny Market), promoveaza voiaje de distractii in Europa Park, dar si la Disneyland Paris.

Peste 20.000 de romani merg anual in vacanta prin intermediul agentiilor de turism ale lanturilor de supermarketuri, potrivit estimarilor bazate pe datele privind incasarile companiilor.

Grupurile Carrefour, Rewe si Cora sunt singurele care au adus pe piata romaneasca agentii de voiaj. Dintre acestea, doar primele doua sunt active, intrucat divizia de servicii de calatorie a lantului Cora nu a scos nicio oferta de vacanta vara aceasta.

Dertour este al doilea cel mai mare tour operator din Germania, dupa TUI, iar Carrefour Voiaj are o cota importanta de piata intre agentiile de turism din Franta.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.