Vodafone, operatorul de telefonie mobila cu cele mai mari venituri la nivel mondial, a anuntat astazi mai multe schimbari in managementul si organizarea companiei, numind un nou director in Europa si separand noile departamente aflate in dezvoltare, relateaza Reuters

Incepand cu 1 octombrie, noul director executiv al Vodafone in Europa va fi Michel Combes, iar Paul Donovan, directorul executiv al diviziilor emergente Vodafone, va parasi compania la sfarsitul acestui an, desi acesta fusese unul dintre candidatii pentru postul obtinut de Combes.

Combes, directorul executiv al operatorului francez TDF Group il va inlocui pe Vittorio Colao, care care a devenit director executiv al grupului Vodafone anul acesta.

De asemenea, operatorul de telefonie mobila a reorganizat subsidiarele emergente din zonele in curs de dezvoltare, subordonandu-le celor doua divizii din Europa Centrala si Africa si celei din Asia Pacifica.

Directorii celor doua divizii regionale vor face parte din comitetul executiv, urmand sa fie numiti in curand, au anuntat reprezentantii companiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.