Orange va lansa un serviciu de telefonie mobila destinat comunitatii est-europene din Marea Britanie, ca parte a strategiei noului director, Tom Alexander, de a extinde cea de-a treia retea britanica pe noi piete, potrivit unui articol publicat pe pagina de internet a cotidianului The Guardian, citat de NewsIn.
GlobalCell este un operator de retele virtuale de telefonie mobila ce va folosi reteaua nationala Orange pentru a-si oferi serviciile. Cu asistenta pentru clienti disponibila in mai multe limbi, precum poloneza, rusa, lituaniana, slovaca si engleza, GlobalCell spera sa castige clienti din randul persoanelor ce au imigrat recent din estul Europei.

In plus, doreste ca in urmatoarele luni sa adauge in oferta asistenta in limbile: bulgara, romana, letoniana si ceha.

Retelele de telefonie mobila cauta sa colaboreze cu retelele virtuale pentru a utiliza capacitatea excedentara si pentru a tinti anumite sectoare ale pietei telecomunicatiilor pentru care propria marca nu ar fi potrivita.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.