Browser-ul Internet Explorer, al Microsoft, a mai pierdut aproape un punct procentual din cota de piata, in luna august 2008 inregistrand a doua mare scadere din acest an, potrivit agentiei de monitorizare Net Applications Inc, citata de site-ul de specialitate computerworld.com.
Potrivit reprezentantilor Net Applications Inc., pierderea de catre Internet Explorer a 0,9 puncte procentuale in luna august este a doua ca marime, cea mai mare inregistrandu-se in luna mai, de 1,1 puncte procentuale. Ca urmare, rivalii Internet Explorer (IE), browserele Firefox (de la Mozilla), Safari (de la Apple) si Opera, si-au marit cota de piata in ultima luna.

Potrivit companiei, pe langa toate aceste browsere, Microsoft are de infruntat si concurenta Google, care a lansat un nou browser, numit Chrome, obtinand imediat dupa lansare 1% din piata.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.