Investitia unui business angel intr-un start-up garanteaza sau cel putin genereaza premisele clare pentru succesul unei afaceri. Aproaoape totul tine de dezvoltarea planului de afaceri in perspectiva unui parteneriat solid cu un investitor.
Marius Ghenea: Pe baza experientei dvs, in ce masura investitia unui business angel intr-un start-up garanteaza sau macar genereaza premisele clare pentru succesul unei afaceri?

  • Radu Mircescu, Director General si partener VikingProfil: Daca persoana respectiva este un business-angel in adevaratul sens al expresiei - o persoana cu viziune,abilitati,bun psiholog,cu resurse clare de organizare si financiare si mai ales un businessman de succes-sansele de a esua in intreprinderea comuna sunt practic nule.Evident nu exista afaceri sigure 100%,dar avind in vedere ca hook-ul unui business-angel este-dincolo de abilitatile sus-mentionate-notorietatea dobindita prin succese,minimizarea riscului de esec precum si maximizarea sanselor de succes sunt parte integranta din strategia de business pe care acesta o aplica IN ORICE DEAL.

  • Traian Cristea, General Manager si partener FIT Distribution: Nu exista nici un fel de garantii in evolutia unei afaceri. Tehnic – un BA este dispus sa inteleaga mai usor o idee de afaceri usor iesita din tipare clasice si sa o sprijine, fapt pe care o banca nu-l va face. Chiar cand se risca banii proprii intr-o afacere cred ca exista mai multa grija decat cei ai unui BA. Cred ca exista premisele pentru a asigura succesul unor afaceri plecate de la idei out-of-box.

Ce cred managerii chestionati de Marius Ghenea despre investitia unui business angel intr-un start-up, cititi in Wall-Street.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.