Dupa ce in urma cu 3 ani oficialii RTC anuntau extinderea magazinelor Best Computers in sistem de franciza, aceiasi oficiali anunta acum extinderea magazinelor Diverta, tot prin franciza.
Nu numai ca nu am vazut in 3 ani niciun francizor Best Computers, ba chiar tot lantul Best Computers a disparut. Ne punem in mod firesc intrebarea daca si anuntul actual va fi urmat de actiuni concrete. Am incercat sa intelegem care sunt avantajele unui sistem in franciza.

  • 1. Brandul. Best Computers era un brand cunoscut in special prin magazinul din centrul comercial Unirea, insa nici pe departe cu o conotatie atat de pozitiva, cu atat de multi fani si raspandit in toata tara, asa cum este Diverta. Probabil nu intamplator anuntarea francizelor s-a facut odata cu deschiderea unui mega-magazin Diverta pe Magheru, care va adauga un plus de imagine brandului Diverta.
  • Pentru mai multe detalii despre avantajele sistemului de franciza click aici.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.