Tastatura digitala Cellulon reprezinta solutia perfecta pentru persoanele active care doresc sa aiba acces la canalele de comunicare si in afara biroului, cu minimum de efort logistic.

Insa "tastatura virtuala", "tastatura laser" sau "tastatura optica", cum mai este denumita, nu este comparabila cu aplicatiile deja existente. Cu un simplu dispozitiv CL850, care nu cantareste mai mult de 120 grame, va puteti conecta la aparatele de tip Smart Phone, PDA sau PC.

Tastatura digitala Cellulon este o aplicatie noua, foarte importanta, reprezentand veriga lipsa intre dispozitivele mobile / wireless si capacitatea de introducere de date. Metodele clasice de introducere a datelor, desi populare, nu sunt practice pentru ca pot fi folosite numai insotite de tastaturile mecanice de dimensiuni mari.

Portabilitatea reprezinta principalul avantaj. Tastatura digitala Cellulon CL850 este mult mai mica decat cele mai multe tastaturi traditionale, putand fi astfel transportata impreuna cu dispozitivul mobil. Conexiunea se poate face wireless, prin Bluetooth, sau prin cablu USB.

Fiabilitatea, flexibilitatea, productivitatea si inovatia sunt caracteristicile importante ale acestui produs, printre principalele avantaje ce decurg remarcandu-se faptul ca: nu este compus din parti mobile, poate functiona alternativ si cu mouse-ul aparatului la care este conectat, asigura o buna compatibilitate cu dispozitivul mobil (compatibilitatea cu sistemele de operare include Windows Mobile 5.0 / 6.0 PPC sau editia SP, Blackberry, Symbian si Windows HP precum si compabilitatea cu 4 limbi: engleza, franceza, germana si coreeana), este confortabila in utilizare prin lipsa fizica a butoanelor, utilizeaza tehnologia perceptiei electronice care capteaza miscarea degetelor pe suprafata de proiectie. In plus, datorita sistemului laser de proiectie, asigura atat o utilizare facila, cat si o acuratete perfecta a datelor de intrare;

Incepand cu luna august aveti acces la acest produs in retelele de magazine Media Galaxy, Domo si Euro-GSM precum si in magazinele subdistribuitoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.