Producatorii de bunuri electronice se pregatesc pentru incetinirea vanzarilor in a doua jumatate a anului si in 2009, insa se bazeaza pe intoarcerea consumatorilor catre divertismentul casnic pe fondul unor vremuri economice dure si bugeturi slabe, scrie International Herald Tribune

Producatorii de electronice, pregatiti pentru incetinirea vanzarilor in restul anului si 2009 Directorul executiv al Sony, Howard Stringer, spune ca este greu de estimat care sunt efectele pe care declinul economic in poate avea asupra cheltuielilor consumatorilor. El se asteapta ca piata electronicelor de consum sa scada in a doua jumatate a anului 2008, dar estimeaza o crestere dubla pe piata televizoarelor din acest an.

“Inca nu am observat un impact in cheltuielile consumatorilor”, a declarat Stringer, adaugand ca oamenii, de cele mai multe ori, cauta sa se consoleze prin divertisment in perioade economice nesigure, indicand popularitatea cinematografelor din timpul crizei.

Stringer a mai declarat ca produsele pentru divertisment casnic, precum televizoarele si DVD player-ele Blu-ray, au avut vanzari bune.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.