BCR Leasing IFN ofera leasing imobiliar intreprinderilor mici si mijlocii (IMM), cu un prag minim de 100.000 euro pentru valoarea finantata si o perioada contractuala de pana la 15 ani, avansul solicitat fiind de 10% din valoarea bunului, a anuntat compania

Avansul standard necesar accesarii acestui produs este de cel putin 10% din valoarea bunului, fara taxa pe valoare adaugata (TVA), iar dobanda este negociabila, in functie de performantele companiei si de volumul finantarii solicitate.

Comisionul de management, care este negociabil, se plateste o singura data si creste de la 1% la 3% din valoarea finantata. BCR Leasing IFN nu aplica alte comisioane, iar valoarea reziduala este negociabila, potrivit companiei.

BCR Leasing IFN promoveaza leasingul imobiliar pentru IMM-uri, ce permite finantarea in sistem leasing financiar clasic sau "sale-and-lease-back" a constructiilor finalizate - imobile rezidentiale sau apartamente, sedii sociale, hale de productie, hoteluri si pensiuni, cabinete medicale, centre comerciale, depozite, precum si terenuri intravilane.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.